Flytting

Flytting

Vi er total leverandør av alle typer flyttetjenester for private og næringslivet. Vi har en stabil, fast stab, med erfarne flyttefolk, som setter sin ære i at du skal bli fornøyd. Vi kommer gjerne på befaring gir deg et uforpliktende tilbud.

Vi må vite litt om hva som skal flyttes, hvor De flytter fra og til. Ved levering settes alle møbler og kartonger hvor De ber om.

Flyttemennene hjelper dere gjerne med demontering/oppmontering hvis det er ønskelig. Gi beskjed på forhånd – slik at de har med nødvendig verktøy.

Flytting

Bedriftsflytting

Når en bedrift skal flytte er det mye som må huskes på. En slik prosess må planlegges nøye på forhånd slik at den blir vellykket og kostnadseffektiv. Mange ganger er bedriften avhengig av å få utført hele flytteprosessen på en helg, slik at de ansatte kan starte på ny arbeidsplass mandag morgen.

Vi foretar befaring på alle kontor flyttinger, og er behjelpelige med råd og veiledning for den beste løsningen til bedriften.

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Levering av emballasje
  • Pakking og utpakking
  • Demontering og oppmontering

Ta kontakt med oss – og vi hjelper Dem!

Flyttepakker

Velge flyttepakke fra tjenestene nedenfor:

Fullservice.

Dette er tjenesten for deg som vil slippe å gjøre noe selv: Pakking / levering av emballasje, flytting, bortkjøring av avfall, utpakking, byggerenhold / flytterenhold, mellomlagring. Utpakking: Vi pakker ut, fjerner emballasje og plasserer alt gods etter ditt ønske.

Standard flytting.

vår mest solgte tjeneste. Forutsetter ferdig pakket flyttegods. Flytting fra dør til dør, flyttegods plasseres i rom etter ønske. Vi kan også levere emballasje til deg på forhånd slik at du får tid til pakkingen.

Flytting